Мобилно меню

"Комфорт" спечели държавната титла по тенис на маса при жените

Мария Йовкова, Йоанна Герасиматоу, Надя Убчева и Мирослава Андронова заслужиха купата без загубен мач през сезона
"Комфорт" спечели държавната титла по тенис на маса при жените

Женският отбор на варненския клуб по тенис на маса "Комфорт" спечели държавната титла. Мария Йовкова, Йоанна Герасиматоу, Надя Убчева и Мирослава Андронова бяха категорични в похода си към купата, като записаха 14 победи и не допуснаха нито една загуба този сезон.

Старши треньорът Стоян Поппетров поздрави състезателките си за безапелационното представяне.

"Показахте постоянство и професионализъм, въпреки трудностите през годината и затова успехът е толкова сладък и напълно заслужен"

Треньорът на СКТМ "Комфорт" благодари и на основния спонсор на клуба за прекрасните условия за работа, които предоставят на състезателите и треньорския щаб.

Вицешампион в държавното отборно първенство при жените стана Стоянстрой (Пловдив), а третото място зае Юнак (Ардино).

2023 © Варна е / снимки: СКТМ "Комфорт"

70 тенисисти се включиха в турнира за любители "Св. Св. Константин и Елена къп" 2024

16-ото издание на турнира предложи оспорвани мачове
70 тенисисти се включиха в турнира за любители "Св. Св. Константин и Елена къп" 2024

Някои от най-изявените представители на любителския тенис в България за поредна година се включиха в турнира "Св. Св. Константин и Елена къп" 2024.

70 участници от цялата страна се включиха в 16-ото издание на турнира.

Победители бяха излъчени на сингъл и двойки мъже. "Всички двубои преминаха в духа на спортсменската игра, а най-много атрактивни моменти имаше по време на четвърт финалите", отбелязват организаторите.

След много оспорвани мачове на сингъл купата на победителя отиде при Християн Манолов, негов съперник на финала бе Петър Станев.

При двойките мъже победата е за Мартин Младенов и Радослав Иванов. Техни подгласници станаха Иван Канечев  и Евгений Полшников.

Победителите и финалистите получиха купи осигурени от Дирекция Спорт към Община Варна, предметни награди и ваучери за почивка, осигурени от хотел Приморски, A1 и Aquahouse Thermal & Beach.
16-ият тенис турнир "Св. Св. Константин и Елена къп" 2024 по традиция беше организиран със съдействието на Тенис клуб "Супер спорт".

2024 © Варна е / снимка "Св. Св. Константин и Елена къп"