Мобилно меню

Млади надежди на СКТМ "Комфорт" със силно представяне в турнир при мъжете

Варненският клуб участва с два отбора в състезание от календара на регионалната В група за Североизточна България и зае първите две места
Млади надежди на СКТМ "Комфорт" със силно представяне в турнир при мъжете
187

Два отбора от млади таланти на СКТМ "Комфорт" участваха в състезание от календара на Североизточната В група по тенис на маса при мъжете, което се проведе в Полски Тръмбеш. Двата състава на варненци заеха първите две места в надпреварата.

В тима СКТМ "Комфорт 2" бяха включени Виктор Димчев, Александър Димитров, Мирослав Шмидт и Александър Кирилов, а в тима СКТМ "Комфорт 3" - братята Людмил и Виктор Димитрови, Кирил Спиридонов и Борис Димитров.

С крайната победа в турнира триумфира "Комфорт 2", който на финала надделя над "Комфорт 3".

По време на състезанието младите таланти на варненския клуб бяха придружени от главния треньор в отбора - Стоян Поппетров.

2023 © Варна е

4 победи от 4 мача постигнаха тенисистките на СКТМ Комфорт във Висшата лига за жени

Представителките на варненския клуб запазват лидерската позиция във временното класиране
4 победи от 4 мача постигнаха тенисистките на СКТМ Комфорт във Висшата лига за жени
197

Състезателките на варненския клуб по тенис на маса Комфорт записаха 4 победи от 4 мача във втория етап от първия кръг на Висшата лига при жените. Турнирът се проведе на 27 и 28 май в Пловдив. 

Тимът на СКТМ Комфорт в състав Мария Йовкова, Йоанна Герасиматоу, Надя Убчева и Мирослава Андронова беше безкомпромисен и записа категорични победи с по 4:0 над СКТМ Стамболийски, СКТМ Две Могили, СКТМ Пи-Понг (София) и над градския съперник от СКТМ Корабостроител. 

След убедителното си представяне на турнира в Пловдив, представителките на СКТМ Комфорт с треньор Стоян Поппетров, запазват лидерската позиция във временното класиране на Висшата лига при жените. 

Следващият кръг ще е на 11 и 12 юни в зала 20 на Двореца на културата и спорта във Варна. Така СКТМ Комфорт ще е домакин на финалния етап, в който на практика ще се реши кой ще е новият държавен шампион по тенис на маса при жените. Очаква се състезателките на СКТМ Комфорт да премерят сили с отборите на Юнак (Ардино), Асарел-Медет (Панагюрище) и Стоянстрой (Пловдив).

2023 © Варна е / снимки: СКТМ "Комфорт"