Мобилно меню

СКТМ Комфорт започва тренировки и в залата във Владиславово

Занятията ще бъдат ръководени от доказания специалист и майстор на тениса на маса Екатерина Куваева
СКТМ Комфорт започва тренировки и в залата във Владиславово

СКТМ Комфорт разширява своята дейност и ще започне да провежда тренировки в новата зала за тенис на маса в квартал "Владислав Варненчик", на бул. "Св. Елена" 4А. Решението е в отговор на поредица запитвания от деца и родители от варненските квартали Владиславово, Трошево, Възраждане и Младост, както и град Аксаково, които искат да заложат на обучение по тенис на маса, извършвано от доказани професионалисти.

Тренировките в залата в квартал "Владислав Варненчик" ще бъдат ръководени от Екатерина Куваева.

"Катя е майстор на спорта и доказан специалист с 10-годишен опит в треньорската професия, специализирана в развитието на детско-юношеския спорт. Тя е педагог с индивидуален подход към всяко едно дете и специалист, на когото можем да се доверим, защото защото знаем, че децата и родителите ще бъдат удовлетворени от нейната работа", категорични са от СКТМ Комфорт.

Тренировките в залата в квартал "Владислав Варненчик" ще се провеждат в делничните дни от 18 часа, след 15 октомври или в началото на ноември, като ще започнат, когато се сформират необходимите групи.

За повече информация и записване може да се свържете с главния треньор на СКТМ Комфорт Стоян Поппетров на телефон 0889 549520 или да зададете своите въпроси на официалната фейсбук страница Спортен клуб по тенис на маса "Комфорт" Варна.

2023 © Варна е

70 тенисисти се включиха в турнира за любители "Св. Св. Константин и Елена къп" 2024

16-ото издание на турнира предложи оспорвани мачове
70 тенисисти се включиха в турнира за любители "Св. Св. Константин и Елена къп" 2024

Някои от най-изявените представители на любителския тенис в България за поредна година се включиха в турнира "Св. Св. Константин и Елена къп" 2024.

70 участници от цялата страна се включиха в 16-ото издание на турнира.

Победители бяха излъчени на сингъл и двойки мъже. "Всички двубои преминаха в духа на спортсменската игра, а най-много атрактивни моменти имаше по време на четвърт финалите", отбелязват организаторите.

След много оспорвани мачове на сингъл купата на победителя отиде при Християн Манолов, негов съперник на финала бе Петър Станев.

При двойките мъже победата е за Мартин Младенов и Радослав Иванов. Техни подгласници станаха Иван Канечев  и Евгений Полшников.

Победителите и финалистите получиха купи осигурени от Дирекция Спорт към Община Варна, предметни награди и ваучери за почивка, осигурени от хотел Приморски, A1 и Aquahouse Thermal & Beach.
16-ият тенис турнир "Св. Св. Константин и Елена къп" 2024 по традиция беше организиран със съдействието на Тенис клуб "Супер спорт".

2024 © Варна е / снимка "Св. Св. Константин и Елена къп"