Мобилно меню

СКТМ Комфорт започва тренировки и в залата във Владиславово

Занятията ще бъдат ръководени от доказания специалист и майстор на тениса на маса Екатерина Куваева
СКТМ Комфорт започва тренировки и в залата във Владиславово

СКТМ Комфорт разширява своята дейност и ще започне да провежда тренировки в новата зала за тенис на маса в квартал "Владислав Варненчик", на бул. "Св. Елена" 4А. Решението е в отговор на поредица запитвания от деца и родители от варненските квартали Владиславово, Трошево, Възраждане и Младост, както и град Аксаково, които искат да заложат на обучение по тенис на маса, извършвано от доказани професионалисти.

Тренировките в залата в квартал "Владислав Варненчик" ще бъдат ръководени от Екатерина Куваева.

"Катя е майстор на спорта и доказан специалист с 10-годишен опит в треньорската професия, специализирана в развитието на детско-юношеския спорт. Тя е педагог с индивидуален подход към всяко едно дете и специалист, на когото можем да се доверим, защото защото знаем, че децата и родителите ще бъдат удовлетворени от нейната работа", категорични са от СКТМ Комфорт.

Тренировките в залата в квартал "Владислав Варненчик" ще се провеждат в делничните дни от 18 часа, след 15 октомври или в началото на ноември, като ще започнат, когато се сформират необходимите групи.

За повече информация и записване може да се свържете с главния треньор на СКТМ Комфорт Стоян Поппетров на телефон 0889 549520 или да зададете своите въпроси на официалната фейсбук страница Спортен клуб по тенис на маса "Комфорт" Варна.

2023 © Варна е

Григор Димитров преодоля втория кръг на Australian Open (ВИДЕО)

Знам, че не ми остава много време в тениса и затова се наслаждавам на всеки мач, коментира Григор след 33-тия си успех в откритото първенство на Австралия
Григор Димитров преодоля втория кръг на Australian Open (ВИДЕО)

Григор Димитров се класира за третия кръг при мъжете на Откритото първенство на Австралия.

Поставеният под №13 в схемата Димитров победи с 6:3, 6:2, 4:6, 6:4 Танаси Кокинакис (Австралия). Срещата продължи 3 часа и 29 минути.

Успехът бе 33-и при участията на Димитров на Откритото първенство на Австралия, отбелязват от Българската федерация по тенис.

В третия кръг Григор ще играе срещу №69 в световната ранглиста Нуно Боржеш от Португалия.

"Условията бяха малко по-тежки. Трябваше да бъда по постоянен, той се радваше на подкрепата на публиката. За мен беше важно да се възползвам от грешките, които допускаше. Създавах възможности за пробив, но не можех да ги реализирам. Трябваше да покажа, че мога да съм търпелив", коментира Димитров след победата срещу Кокинакис.

"Постоянството е това, което ми помага. Екипът ми също ми помага да достигна до това ниво. През всичките тези години имахме ясни цели. Разговаряхме през тези няколко месеца и си казахме, че трябва да се върнем на върха. Трябва да съм сигурен, че тялото ми ме слуша, че нямам контузии, че мога да работя, да тренирам"


"Нищо не е толкова добро, нищо не е толкова лошо. Опитвам да намеря баланса в живота. Аз съм на етап в живота, в който мога само да се наслаждавам на това, което правя. Независимо дали печеля, или губя. Знам, че не ми остава много време в тениса, който ми даде толкова много. Много съм благодарен за възможността, която имам - да изляза още веднъж на корта, да тренирам или да съм във фитнеса. Победите са си победи, загубите са си загуби - те винаги ще бъдат тук. Опитвам се да остана позитивен доколкото е възможно", завърши Димитров.

2024 © Варна е