Мобилно меню

Тенисисти на СКТМ Комфорт на четвъртфинал на световна купа

Виктор Димитров и Мирослав Шмидт ще спорят за място в ТОП 4
Тенисисти на СКТМ Комфорт на четвъртфинал на световна купа

Състезателите на варненския клуб по тенис на маса Комфорт Виктор Димитров и Мирослав Шмидт се класираха на четвъртфиналите на световната купа до 13 години в Люксембург. 32-ма състезатели от 13 държави участват в турнира.

Виктор продължава напред без загубен мач, като записа 4 победи. 3 успеха и 1 загуба осигуриха и на Мирослав място сред най-добрите осем на световната купа.

Днес от 17:30 часа българско време предстоят мачовете за влизане в ТОП 4 на варненските тенисисти.

2024 © Варна е

СКТМ Комфорт продължава да трупа победи при жените

Състезателките на варненския клуб по тенис на маса нямат загуба до момента този сезон, кой ще е шампион ще стане ясно в средата на юни
СКТМ Комфорт продължава да трупа победи при жените

Женският отбор на варненския клуб по тенис на маса Комфорт записа още 4 победи във II етап, I турнир от Висша лига, сезон 2023/24 година, с което серията нарастна на 11 поредни успеха. Състезанието се проведе в Пловдив на 11 и 12 май. Тенисистките на СКТМ Комфорт надделяха над отборите на Стамболийски (4:0), ЦСКА (4:0), Две Могили (4:1) и Пи Понг-София (4:0). До момента състезателките на треньора Стоян Поппетров са едноличен лидер в класирането, без загубен двубой

Кой отбор ще е новият шампион на България по тенис на маса при жените, ще стане ясно в следващия кръг в София, срещите от който ще се проведат на 15 и 16 юни. 

Състав на СКТМ Комфорт: Мария Йовкова, Йоана Герасиматоу, Надя Убчева, Мирослава Андронова

2024 © Варна е / снимки; СКТМ Комфорт