Мобилно меню

Тенисистка на СКТМ "Комфорт" обра отличията на Летните университетски спортни игри

Мирослава Андронова заслужи два златни, един сребърен и един бронзов медал в турнира по тенис на маса
Тенисистка на СКТМ "Комфорт" обра отличията на Летните университетски спортни игри

Четири медала от Летните университетски спортни игри, които се проведоха в Кранево от 2 до 7 септември, заслужи състезателката на варненския клуб по тенис на маса "Комфорт" - Мирослава Андронова.

Тя спечели златен медал в индивидуалната надпревара, победи и в турнира на двойки заедно с Дамла Хасанова, заслужи бронзов медал на смесени двойки с Нурай Ниязиев и финишира със сребърен медал в отборната надпревара като представител на тима на Медицинския университет във Варна.

Представителки на 5 университета си оспорваха отличията при дамите в състезанието по тенис на маса.

2023 © Варна е

За поредна година: СКТМ Комфорт с държавни титли до 13 години

Варненският клуб по тенис на маса триумфира, както при момчетата, така и при момичетата
За поредна година: СКТМ Комфорт с държавни титли до 13 години

За поредна година шампионските титли от държавното първенство по тенис на маса при момчетата и момичетата до 13 години, бяха спечелени от представителите на СКТМ Комфорт. Варненки посветиха титлата на своята съотборничка Белослава Балканска, която поради заболяване не успя да се включи във финалния турнир в Полски Тръмбеш. 

Въпреки отсъствието на водещ състезател, капитанът Полина Енчева бе безпогрешна и спечели всичките си 7 индивидуални срещи. Останалите победи, за да триумфира СКТМ Комфорт със златото при момичетата, постигнаха Симона Михайлова, Микаела Димитрова и Самара Чуктай

При момчетата в груповата фаза срещите бяха спечелени от Траян Георгиев, Йоан-Давид Олива и Теодор Еленов, а в полуфиналите се включиха и Мирослав Шмидт, Виктор Димитров и Димитър Йовев, за да заслужи СКТМ Комфорт поредната си шампионска титла.  

2024 © Варна е / снимки: СКТМ Комфорт