Мобилно меню

Ударно начало на СКТМ "Комфорт" в шампионата при дамите

Варненските състезателки по тенис на маса постигнаха 4 категорични победи в първия кръг
Ударно начало на СКТМ "Комфорт" в шампионата при дамите
593

Състезателките на варненския клуб по тенис на маса "Комфорт" постигнаха 4 победи в първи кръг на първия етап от държавното отборно първенство - Висша лига - жени. Състезанието се проведе в София на 25 и 26 ноември. Тенисистките на "Комфорт" победиха с по 4:0 отборите на ЦСКА, Две могили, Стамболийски и с 4:1 "ПиПонг" (София), и не допуснаха нито една загуба.

На 9-10 декември в Панагюрище ще се проведе вторият кръг от първия етап на първенството.

Състав на СКТМ "Комфорт": Мария Йовкова, Йоанна Герасиматоу, Мирослава Андронова, Надя Убчева

Треньор: Стоян Поппетров

2023 © Варна е / снимки: СКТМ "Комфорт"

70 тенисисти се включиха в турнира за любители "Св. Св. Константин и Елена къп" 2024

16-ото издание на турнира предложи оспорвани мачове
70 тенисисти се включиха в турнира за любители "Св. Св. Константин и Елена къп" 2024

Някои от най-изявените представители на любителския тенис в България за поредна година се включиха в турнира "Св. Св. Константин и Елена къп" 2024.

70 участници от цялата страна се включиха в 16-ото издание на турнира.

Победители бяха излъчени на сингъл и двойки мъже. "Всички двубои преминаха в духа на спортсменската игра, а най-много атрактивни моменти имаше по време на четвърт финалите", отбелязват организаторите.

След много оспорвани мачове на сингъл купата на победителя отиде при Християн Манолов, негов съперник на финала бе Петър Станев.

При двойките мъже победата е за Мартин Младенов и Радослав Иванов. Техни подгласници станаха Иван Канечев  и Евгений Полшников.

Победителите и финалистите получиха купи осигурени от Дирекция Спорт към Община Варна, предметни награди и ваучери за почивка, осигурени от хотел Приморски, A1 и Aquahouse Thermal & Beach.
16-ият тенис турнир "Св. Св. Константин и Елена къп" 2024 по традиция беше организиран със съдействието на Тенис клуб "Супер спорт".

2024 © Варна е / снимка "Св. Св. Константин и Елена къп"