Мобилно меню

Поредното издание на кампанията "Аз Вярвам и Помагам" ще е тази събота пред Катедралата

Капачки и стотинки за акцията в помощ на детското здравеопазване във Варна, ще се събират от 9 до 14 часа, на 29 април
Поредното издание на кампанията "Аз Вярвам и Помагам" ще е тази събота пред Катедралата
90

Тази събота, 29 април ще е поредното издание на кампанията "Аз Вярвам и Помагам". Акцията за събиране на капачки и стотинки в помощ на детското здравеопазване във Варна ще е от 9 до 14 часа, на площада пред катедралния храм "Св. Успение Богородично". Организаторите са си поставили за цел в актуалното издание на благородната проява да съберат 500 000 лева. Припомняме, че през миналото издание на кампанията бяха събрани средства, с които беше закупена първата специализирана детска линейка във Варна.

Организаторите напомнят на всички, които ще се включат в акцията, че капачките, които носят на площада пред Катедралата, трябва да са събрани в торби, чували или кашони, но не в туби.

По време на събитието ще се събират и стотинки, които не е нужно да бъдат сортирани според стойността.

Хората, които желаят да се включат в кампанията както с пластмасови капачки, така и със стотинки, трябва да ги предадат отделно.

В рамките на акцията "Аз Вярвам и Помагам" в събота от 9 до 14 часа, на площада пред Катедралата ще се проведе и благотворителен дарителски базар, по време на който може да бъдат закупени чаши, тениски, магнити, ключодържатели, ароматизатори, вода с кауза, солети, кускус и юфка с кауза и други артикули с логото на кампанията, както и с визията на първата детска линейка.

Ще бъдат разположени и дарителски кутии, където всеки, който желае ще може да дари и хартиени банкноти в помощ на инициативата.

От фондация "Аз Вярвам и Помагам" благодарят предварително на всички, които ще се включат и в новото издание на кампанията!

2023 © Варна е

Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна

Това стана възможно благодарение на кампанията "Аз Вярвам и Помагам", продължава набирането на средства за втора детска линейка в морската столица, както и за медицинско оборудване за Детската хирургия в МБАЛ "Св. Анна - Варна"
Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна
45

"Много скоро Варна ще разполага с първия в България мобилен пункт за кръводаряване в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни!" Това съобщи създателят на благотворителната кампания "Аз Вярвам и Помагам" в социалните мрежи. Средствата за мобилния пункт вече са събрани и до 10 дни ще бъде подписан договор за производството му с турската компания EMS.

"Поклон и благодарност към всеки от Вас, който подкрепя кампанията "Аз Вярвам и Помагам", вярва в нея и я уважава!"

Организаторите на кампанията припомнят, че с набирането на средствата за мобилния пункт за кръводаряване е изпълнена само първата цел от плана, наречен "Кауза Половин Милион"

Продължава събирането на средства за:

Кауза 2: Втора Детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам" в помощ на хиляди новородени бебета;

Кауза 3: Изключително ценни медицински апаратури и оборудване за нуждите на най-голямото отделение по Детска хирургия в Източна и Североизточна България, което се намира в МБАЛ "Св. Анна - Варна".

Всеки, който желае да дари средства в подкрепа на кампанията, трябва да използва банковата сметка на кампанията "Аз Вярвам и Помагам":

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ"

Основание: Дарение

Всяко левче е значимо, всяко дарение е ценно!

2023 © Варна е