Мобилно меню

Черно море гостува на Пирин без опитни играчи в защита

Големите липсващи в групата на "моряците" за двубоя в Благоевград са капитанът Даниел Димов и бегът Цветомир Панов, контузен е и Николай Златев
Черно море гостува на Пирин без опитни играчи в защита
51

Стана ясна групата на Черно море за гостуването на Пирин Благоевград в мача между двата тима от 21-вия кръг на Първа лига. Треньорът на "моряците" Илиан Илиев няма да може да разчита на трима от своите играчи. Това са капитанът Даниел Димов, Николай Златев и Цветомир Панов, които са с травми. Техните места в групата заеха младите Наско Янков, Марин Петков и Берк Бейхан.

Срещата между Пирин и Черно море е в понеделник, 27 февруари от 17:30 часа. Както ВАРНА Е ви информира, двубоят ще бъде ръководен от Валентин Железов с помощници – Иво Колев и Николай Чакъров. Четвърти съдия ще е Димитър Димитров, а за ВАР ще отговарят Радослав Гидженов с асистент Георги Стамболджиев.

Групата на Черно море: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Александър Василев, Росен Стефанов, Петар Босанчич, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Стефан Велев, Велислав Василев, Мазир Сула, Берк Бейхан, Алекс Фернандес, Ангел Ангелов, Атанас Илиев, Исмаил Иса, Марин Петков.

2023 © Варна е / снимка: Пресцентър ПФК Черно Море

Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване

Ръководството на "соколите" изрази признателност към Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към клуба през изминалия полусезон
Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване
26

Спартак (Варна) се разделя с досегашния си старши треньор, Димитър Димитров - Херо след изтичане срока на договора му.

Ръководството на клуба изразява своята благодарност и отдава дължимото на Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към работата през изминалия полусезон.

"Димитър Димитров ще остане част от историята на клуба като застъпник на добрия и честен футбол. Изказваме благопожелания на него и неговия екип за бъдещи професионални успехи. Вярваме, че по достоен начин затваряме тази страница, за да отворим нова глава!", заявиха от ръководството на ФК Спартак (Варна).

2023 © Варна е