Мобилно меню

Херо: Оптимист съм за Спартак!

С моя екип ще работим максимално, за да остане отборът в Първа лига, увери старши треньорът на "соколите"
Херо: Оптимист съм за Спартак!
44

Новият старши треньор Димитър Димитров-Херо, който пое Спартак (Варна) в края на миналата година, заяви, че е оптимист за оставането на отбора в Първа лига.

Знам, че ще е много трудно, виждате с колко точки сме изостанали от другите отбори, но ще направя всичко възможно, заедно с моя екип да  работим максимално, за да свършим нужната работа.

Специалистът не скри, че първият двубой на "соколите" след зимната пауза ще е доста труден, тъй като варненци ще срещнат шампиона Лудогорец на 11 февруари. Следващите мачове на Спартак също няма да са лесни, предстоят сблъсъци с преки конкуренти за оцеляване в Първа лига, отбеляза Херо. Треньорът заяви, че се надява футболистите му да са в оптимална форма за официалните двубои в шампионата, към което е насочена и цялата подготовка през зимната пауза.

Смятам, че има наченки на изграждане на някакъв стил в играта. Дано в бъдеще да се запазим от контузии и да можем да налагаме този стил в мачовете от първенството.

Херо изрази задоволство от представянето на отбора си в петата зимна контрола, в която Спартак завърши 0:0 с украинския “Минай”.

"Нашият отбор доминираше на терена. Лошото е, че не успяхме да реализираме доста от положенията, които създадохме. Имахме две греди в мача, но и доста добри възможности срещу вратаря пропуснахме. Притеснява ме това, че лесно пропускаме елементарни положения, които би трябвало с лекота да ги вкараме. През второто полувреме сякаш ритъмът ни се наруши със смените, които извършихме. Според мен нашият отбор беше по-добрият и заслужаваше да спечели, въпреки, че победата в тези контроли не е важна", обобщи Димитър Димитров пред клубния сайт представянето на своя отбор в контролата срещу украинския “Минай”.

2023 © Варна е / снимка: Пресцентър ФК Спартак Варна

Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване

Ръководството на "соколите" изрази признателност към Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към клуба през изминалия полусезон
Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване
29

Спартак (Варна) се разделя с досегашния си старши треньор, Димитър Димитров - Херо след изтичане срока на договора му.

Ръководството на клуба изразява своята благодарност и отдава дължимото на Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към работата през изминалия полусезон.

"Димитър Димитров ще остане част от историята на клуба като застъпник на добрия и честен футбол. Изказваме благопожелания на него и неговия екип за бъдещи професионални успехи. Вярваме, че по достоен начин затваряме тази страница, за да отворим нова глава!", заявиха от ръководството на ФК Спартак (Варна).

2023 © Варна е