Мобилно меню

Обявиха Иван Дюлгеров за вратар №1 на 19-ия кръг

Стражът на Черно море опази "суха мрежа" срещу Левски
Обявиха Иван Дюлгеров за вратар №1 на 19-ия кръг
76

Вратарят на Черно море Иван Дюлгеров беше определен за най-добър на своя пост през изминалия 19 кръг в елитната ни футболна лига, който е и първи след зимната пауза. Юношата на "моряците" опази "суха мрежа" срещу столичния Левски. Двубоят, който се игра на стадион "Ивайло" във Велико Търново, заради наказание на "сините", завърши 1:0 в полза на Черно море. Дюлгеров пресече успешно всички атаки на "Левски", за разлика от, колегата си на вратата на столичани Николай Михайлов, който допусна фатална грешка, с която помогна на попадението на Александър Василев, който направи дебют мечта в първия си официален двубой за варненци. Както ВАРНА Е ви информира, след успеха, Черно море измести Левски от Топ 6. 

Второто място в класацията за най-добър вратар на 19-ия кръг в елитната ни футболна лига зае Красимир Костов от Ботев (Враца). Врачани завъртяха нулево реми при гостуването на Локомотив в Пловдив.

За добрите си изяви бе отличен и вратарят на Арда Анатоли Господинов, който заслужи трето място със "сухата мрежа", която опази при гостуването на Септември и допринесе за успеха на своите с 1:0.

Топ 5 допълват вратарят на Локомотив София – Александър Любенов и Хидайет Ханкич от Ботев Пловдив.

2023 © Варна е / снимка: Пресцентър ПФК Черно Море

Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване

Ръководството на "соколите" изрази признателност към Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към клуба през изминалия полусезон
Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване
20

Спартак (Варна) се разделя с досегашния си старши треньор, Димитър Димитров - Херо след изтичане срока на договора му.

Ръководството на клуба изразява своята благодарност и отдава дължимото на Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към работата през изминалия полусезон.

"Димитър Димитров ще остане част от историята на клуба като застъпник на добрия и честен футбол. Изказваме благопожелания на него и неговия екип за бъдещи професионални успехи. Вярваме, че по достоен начин затваряме тази страница, за да отворим нова глава!", заявиха от ръководството на ФК Спартак (Варна).

2023 © Варна е