Мобилно меню

Черно море без Мишаел Алвес и Велислав Василев за мача с Лудогорец

За решителния реванш от 1/2-финалите за Купата на България, старши треньорът на "моряците" ще разчита на същите футболисти, които спечелиха варненското дерби срещу Спартак
Черно море без Мишаел Алвес и Велислав Василев за мача с Лудогорец
175

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за гостуването на Лудогорец за реванша от 1/2-финалите на турнира за Купата на България. В нея няма промени в сравнение с мача със Спартак, спечелен от "моряците" с 3:2.

Извън групата за мача с Лудогорец останаха Мишаел Алвес и Велислав Василев.

"Зелено-белите" проведоха днес последното си занимание на стадион "Тича" преди решителния сблъсък, след което отпътуваха за Разград.

Срещата между "моряците" и шампиона на България е в четвъртък от 19 часа на стадион "Хювефарма Арена" в Разград. Припомняме, че първият 1/2-финален двубой от турнира за купата на България, игран във Варна, завърши с успех за Лудогорец с 2:1.

Групата на Черно море: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Цветомир Панов, Мартин Дичев, Александър Василев, Живко Атанасов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Арлин Дакай, Стефан Велев, Мазир Сула, Васил Панайотов, Алекс Фернандес, Николай Златев, Едгар Пашеко, Атанас Илиев, Исмаил Иса, Матеус Машадо.

2023 © Варна е / снимка: Пресцентър ПФК Черно море

Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване

Ръководството на "соколите" изрази признателност към Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към клуба през изминалия полусезон
Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване
26

Спартак (Варна) се разделя с досегашния си старши треньор, Димитър Димитров - Херо след изтичане срока на договора му.

Ръководството на клуба изразява своята благодарност и отдава дължимото на Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към работата през изминалия полусезон.

"Димитър Димитров ще остане част от историята на клуба като застъпник на добрия и честен футбол. Изказваме благопожелания на него и неговия екип за бъдещи професионални успехи. Вярваме, че по достоен начин затваряме тази страница, за да отворим нова глава!", заявиха от ръководството на ФК Спартак (Варна).

2023 © Варна е